Добре дошли в моя блог

Welcome to UNWE Blogs. Това е моят блог. Тук можете да намерите информация за научноизследователската и преподавателската ми дейност.Здравейте, скъпи приятели, колеги и посетители! Това е блогът на проф. д-р Любомир Стойков в сайта на УНСС. Искрено се надявам чрез нашето пълноценно общуване да оправдаем народната поговорка „Споделена радост – двойна радост, споделена мъка – половин мъка!“. В ерата на тоталното споделяне в онлайн пространството и в социалните мрежи ние можем само да се обогатяваме от ценностите, които разменяме помежду си, от опита, който обменяме, от всичко онова, което с две думи и на малко по-академичен език може да наречем „ефективна комуникация“.

С удоволствие ще отговарям на ваши въпроси и на свой ред ще задавам питанията си към вас, ще ви правя съпричастни към моето научно и публицистично творчество и – надявам се – ще разчитам на реципрочност. Ето няколко интернет зони, където можете да научите повече за мен:

http://www.lstoykov.fashion.bg/

http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%9B%D1%8E%D0%B1%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D1%80_%D0%A1%D1%82%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%BE%D0%B2

https://www.facebook.com/ldstoykov?ref=tn_tnmn

СИМПАТИЯТА Е ВЗАИМНА!Welcome to UNWE Blogs. Това е моят блог. Тук можете да намерите информация за научноизследователската и преподавателската ми дейност.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*