Welcome to my academic blog!Добре дошли в моя университетски блог!

ACCA Здравейте, това е още една моя платформа за оперативна колегиална връзка с Вас. Досегашните ми са сайтовете на Агенция АССА-М /www.assa-m.com/ и Академичен ФОРУМ /www.academic-forum.eu/, както и моят ФБ-профил.

ACCA Поздравявам ръководството на УНСС и IT-отдела на УНСС, че сътвориха тази общоуниверситетска платформа за модерна колегиална комуникация между нас, между преподавателите, с нашите студенти и докторанти. Надявам се бързо и успешно повече преподаватели да се включат тук, както и повече студенти да зауважават тази пратформа и да я използват. Това е важно за реалната ни модернизация като универитет, като лидиращ университет в България.

ACCA През учебната 2012-2013 година, аз и моите сътрудници, започваме няколко нови проекта: нова рисърч магистратура, ново академично списание, нови форми на АФОН, нови изследователски проекти. Надявам се на Вашето внимание и на проявено желание да се включите и участвате активно и инициативно. Отворен съм, отворени сме за всяко рационално предложение, за всяка добронамерена критика, за всяка подадена ръка.

ACCA Вярвам, че и тази година ще успеем да си намерим нужното финансиране – въпреки Кризата, ентусиазирани колеги – въпреки масовия песимизъм, ученолюбиви студенти – въпреки вълната от примитивизъм, достатъчно време за работа – въпреки ускоряването на живота.

ACCA Проф. Михаил Мирчев

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>


*