Здравейте!

Казвам се ас. д-р Моника Панайотова и имам удоволствието да бъда част от екипа на катедра „Международни отношения“, Факултет „Международна икономика и политика“ на УНСС.

Истинско вдъхновение за мен е възможността да работя с активни студенти от специалностите „Международни отношения“ и „Европейска политика и икономика“, с които извървяваме пътя на знанието за Европейския съюз и международните отношения.

Дисциплините, по които преподавам, съвместно с техните респективни титуляри са: Обща външна политика и политика за сигурност на Европейския съюз, Обща политика за сигурност и отбрана на Европейския съюз, Външни отношения на Европейския съюз, Публични комуникации на ЕС, Европейско обединение и разширяване на ЕС, Европейска политика за съседство и Теория на международните отношения.

Винаги може да се свързвате с мен на ел.поща: [email protected], както в профила в Teams, създаден за онлайн консултации: „Консултации Панайотова“.

Информация относно научноизследователската ми дейност, може да откриете в профила ми: https://www.researchgate.net/profile/Monika-Panayotova

Сърдечни поздрави,

Д-р Панайотова

Welcome to UNWE Blogs. Това е моят блог. Тук можете да намерите информация за научноизследователската и преподавателската ми дейност.