Харесвам студентите сиI do like my students

ХАРЕСВАМ СТУДЕНТИТЕ СИ. Най-много заради желанието им да мислят, заради дързостта им да отричат доказани тези, заради откровеността, с която победоносно заявяват, че Ерих Фром е труден, безинтересен и ненужен, но продължават да четат и да пишат есета, за да проумеят как да останат свободни, след като доброволно са избягали от свободата си.

Обичам да работя с АМБИЦИОЗНИ студенти. Тези, които не се страхуват да планират семейството си, кариерата си тук в България. Тяхната мотивация, воля, творчество вдъхва живот. Успехите им – блестяща дипломна защита,  презентация на научен подиум, първа награда на студентски форум, авторитетна магистратура, успешна докторантура са най-благодатния дар на моята професия.

УЧИ се ПРЕПОДАВАТЕЛЯТ, за да НАУЧИ после и СТУДЕНТИТЕ си.  Това е моят ключ към професионализма в академичната среда. И с този ключ  и тази учебна година 2012/2013 ще отключвам врата след врата. Елате с мен в курсовете по „Социология“ – направление „Обществени комуникации и информационни науки“  І курс; „Аудиовизуална комуникация“ – сп. „Медии и журналистика“ ІV курс и курсът за който години наред се подготвях, борих се, очаквах – „Социология на медиите“ – за сп. „Медии и журналистика“ ІІІ курс.

Бъдете ЗДРАВИ и вдъхновени, уважаеми колеги – преподаватели и студенти, уважаеми университетски администратори. ТВОРЕТЕ на воля и през тази учебна година!

             Ваша,

            Катя Михайлова

 

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA Image

*