Студентско самоуправление: номинации

     Благодарности, благодарности за Калоян Димитров, председател на Студентски съвет УНСС, за презентацията която направи в Час на класа днес! Но най-много от всичко за харизматичното присъствие, мотивацията, примера.

     Разбрахме, че представител на направление „Обществени комуникации и информационни науки“ в Студентски съвет е Мариян Иванов, ІІІ курс. Разбрахме още, че оперативната връзка на всеки поток, курс, група със Студентски съвет се осъществява чрез така нар. отговорник на курса, номиниран и избран от съответната студентска общност.  И решихме да проведем демократичен, студентски и модерен избор за отговорник на курса.

      Присъстващите в Час на класа се обединиха около решението избора да бъде проведен тук, в този блог при спазване на следната процедура:

  1. Всеки студент от направление „Обществени комуникации и информационни науки“ І курс, УНСС може да номинира свой колега за отговорник на курса. Предложенията се приемат във формата на коментари по тази публикация до неделя, 18 ноември 2012, 24.00 часа. Моля регистрирайте се с името си.
  2. Гласуването за предложените кандидати ще бъде открито в понеделник, 19 ноември 2012 и ще продължи до сряда 21 ноември 2012, 12.00 часа. Предпочитанието си към някои от кандидатите, можете да изразите с коментар на публикацията с номинациите.
  3. Гласовете ще преброи комисия по избора в състав: Десислава Гергова, Стефан Петров и Лилия Христова и на 21 ноември 2012 привечер ще съобщят резултатите.

В Часа на класа бяха издигнати две кандидатури: Стоя Витанова и Ина Кръстовчева.

Приканваме всички колеги да участват активно в изборния процес.

Повече за втория час на класа може да прочетете в репортажа на Десислава Гергова в „Новата журналистика“ –  „Урок за успех от Студентския съвет?“.

       Инициативна група от курса

.

0 thoughts on “<!--:bg-->Студентско самоуправление: номинации<!--:-->

  • Колеги, от вашите коментари става ясно, че приемате двете издигнати кандидатури и нямате други предложения. С това първи етап – издигане на кандидатури – приключва и следва втори етап – гласуване за номинираните кандидати. Следете следващата публикация в този блог.

  • Сабие Хадживезулова says:

    Ина Кръстовчева – много отговорен и позитивен човек. Защото съгласете се колеги – в един отговорник трябва да има доза хумор и позитивизъм, за да имаме желание да работим с него 🙂

  • Атанас Терзиев says:

    Стоя Витанова е моят избор, защото ми се струва много по-отговорна от другата кандидатка, а и вече съм я виждал в действие и лидерските и умения ми харесват. Успех!

  • Стефан Петров says:

    „Гласуването за предложените кандидати ще бъде открито в понеделник(!!!), 19 ноември 2012 и ще продължи до сряда 21 ноември 2012, 12.00 часа. (!!!)“

    Някои наши колеги тук биха казали – „Аре да се научимЕ да четемЕ“

  • Лилия Христова says:

    Аз гласувам за Ина Кръстовчева. Според мен тя е подходяща за „потоков отговорник“. Многократно ни го е показала – отговорна е, информира ни за случващото се дори без този ранг. Тя е доста организирана, представителна, амбициозна, дисциплинирана и съм обедена, че отговорно ще се отдаде на задълженията.

  • Палмира Желязкова says:

    2.“Предпочитанието си към някои от кандидатите, можете да изразите с коментар на публикацията с номинациите.“

    Гласувам за Стоя Витанова, защото я смятам за достатъчно организирана, амбициозна, представителна и отговорна – подходящи качества за един отговорник на курса.

  • Мария Константинова says:

    Аз гласувам за Стоя Витанова,защото според мен тя е много отговорна,дисциплинирана,стриктна,помага на всички с каквото може и за тези два месеца студентски живот ни е показала и доказала на всички колеги,че на нея може да се разчита. Тя винаги е готова да откликне на всяко запитване и да даде точна информация за абсолютно всичко случващо се в процеса на нашето обучение.Ето поради тези причини аз давам своя глас за Стоя Витанова!

  • Стефан Петров says:

    Другиарки и другари, не разбрахте ли, че сега се правят само кандидатурите. Безсмислено е да номинитаре кандидати, които вече са номинирани от друг обществет комуникатор 🙂

  • Валери Ненков says:

    Стоя – Александрина Витанова. Самата тя предложи да се състоят тези избори, амбициозна е и на конференцията днес се убедих, че трябва да я подкрепя.

  • Мила Иванова says:

    Стоя Витанова-отговорна, представителна и заинтересована от студентските права и възможности в УНСС.

  • Димитър Димитров says:

    Гласувам за Стоя Витанова – представителна, целенасочена, отговорна, обективна, дипломатична, достатъчно зряла и уравновесена!

  • Георги Георгиев says:

    Гласувам за Ина Кръстовчева – познавам я от дълго време и мисля , че ще се справи с поставените задължения .

  • Гергана Георгиева says:

    Стоя Витанова – амбициозна е и тя бе единственият човек, който поиска среща с председателя на студентски съвет (това означава, че наистина е заинтересована и би поела напълно отговорно позицията).

  • Станислава Цветкова says:

    Аз гласувам за Ина Кръстовчева. През последните два месеца имах възможност да общувам с нея – има желание за работа, не пропуска лекции и упражнения, организирана е и обича да свършва да край поставените й задачи. 🙂

  • Винсент Тановски says:

    Стоя Витанова – Притежава необходимата сериозност и амбиция , за да заема тази позиция.

  • Виолина Дочева says:

    Ина Кръстовчева
    Тя е доказала не веднъж, че е отговорна!Аз и имам доверие и гласувам за нея 🙂

  • Паола Павлова says:

    Моят избор е Ина Кръстовчева. Мисля, че е достатъчно амбициозна и организирана, за да се справи с позицията.

  • Десислава Гергова says:

    Стоя Витанова
    1. От София е и смятам, че ще поеме отговорно тази позиция.

Leave a Reply

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

CAPTCHA Image

*